Нашето дружество направи първите си стъпки на родния пазар в началото на 90-те години. Започнахме с обработката на около 1000 дка земеделска земя под аренда и производството на традиционните за Добруджа култури – пшеница, слънчоглед и царевица. През следващите години, увеличаването размера на обработваемата земя наложи закупуване и изграждане на складово стопанство и транспортна база. От 2001 година, с цел оптимизация на производството и реализация на собствената продукция “АГРИ.СС” ЕООД успешно стартира и в отрасъла животновъдство – отглеждане на кокошки носачки и производство на пресни яйца за консумация.

Към настоящия момент “АГРИ.СС” ЕООД:
  • обработва 30000 дка земеделска земя - собствена и под аренда в общините Ген. Тошево и Шабла, със собствен модерен машинен парк.
  • отглежда над 200000 бр. кокошки носачки в собствен птицекомплекс край град Генерал Тошево на площ от 120 дка.
  • притежава складова база за преработка, сушене и съхранение на 37 000 тона зърнена продукция.
  • извършва транспортна дейност на пътници и товари със собствени транспортни средства.
  • притежава Автогара, Пункт за годишни технически прегледи, бензиностанция за продажба на ГСМ и сервиз за авторемонт.
  • осигурява над 150 постоянни работни места.

Стремежът на целия екип от специалисти в дружеството е обновление и усъвършенстване, въвеждане на иновативни технологии и опазване на околната среда в житницата на България – Добруджа.

За нас

Местоположение на Агри.СС ЕООД”АГРИ.СС” ЕООД обработва 30 000 дка земеделска земя, отглежда над 200 000 бр. кокошки носачки в собствен птицекомплекс с площ от 120 дка, притежава складова база за преработка, сушене и съхранение на 37 000 тона зърнена продукция, извършва транспортна дейност на пътници и товари със собствени транспортни средства, притежава автогара, пункт за годишни технически ...

Виж повече

9500 Генерал Тошево
ул. "Васил Априлов" 2
тел.: 05731 3912; 05731 3924
факс: 05731 3918
e-mail: agris@abv.bg

Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме услугите си по възможно най-добрия начин на този уебсайт. За да научите повече за "бисквитките" и как обработваме личните данни, посетете Общи условия.